Thuis

Aristo Industries Corporation Limited

Bedrijfsprofiel

China Aristo Industries Corporation Limited Bedrijfsprofiel 0

De Aristoindustrieën is een belangrijke fabrikant van verven, specialiteitdeklagen, reinigingsmachines, smeermiddelen, en MRO chemische producten voor industrieel gebruik, dat de het schilderen, kunst & kantoorbehoeften, automobiel, industriële, elektro, hardware en bouwmarkten dient.

 

Met een verslag van het 10 jaarspoor in de fijne chemische industrie, zijn wij geëngageerd aan kwaliteit chemische verpakking en de juiste vertegenwoordiging, gebruiks en ontwerpveiligheid van alle producten onder Aristo-merknaam. De productiecapaciteit, de kwaliteitscontrole, de productontwikkeling, en het beheer combineren met onze werkende filosofiehulp houden onze klanten voor de concurrentie.

 

Aristo belooft om kwaliteitsproducten te verstrekken die aan de milieunormen voldoen. Onze faciliteit ontmoet of overschrijdt regelgevend, milieu en veiligheidsnorm. Alle producten zijn lood en CFC-Vrij.

 

Onze opdracht moet de behoeften tevredenstellen van algemene onderhoudsmarkten aan hoogte - kwaliteits chemische Producten, en de behoeften tevredenstellen van fijne differentiatiemarkten aan oplossingen van specialiteit de chemische producten. Door klantenbehoeften tevreden te stellen, zullen wij als de industrieleider worden bekeken en zullen bereiken niveaus van rentabiliteit en de groei die ons constant in de hoogste rij van onze concurrerende arena plaatsen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Aristo Industries Corporation Limited Bedrijfsprofiel 0

Aristo Industries Corporation Limited
Aristo Industries Corporation Limited
Aristo Industries Corporation Limited
Aristo Industries Corporation Limited
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : ARISTO

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 1,500,000-2,000,000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Aristo Industries Corporation Limited Certificaten China Aristo Industries Corporation Limited Certificaten China Aristo Industries Corporation Limited Certificaten China Aristo Industries Corporation Limited Certificaten